Det kan stadig nå at blive sommer

Nogen vil mene, at sommeren aldrig rigtig nåede at komme igang. De har måske ret. Men optimisten i mig, vælger at tro at sommeren stadig kan nå det.

Faktisk synes jeg heller ikke det har været så slemt. Jeg har ihvertfald haft rig mulighed for at tænde op i min grill. Faktisk synes jeg det har været ret fint grillvejr.
Så længe man har en krog, hvor man kan stå lidt i læ. Så har sommeren faktisk været helt acceptabel. Hvis man samtidig har haft en terrassevarmer, så har der nærmest ikke været noget at klage over. Jeg klager ihvertfald ikke.

Det kræver selvfølgelig, at man har lidt mere udstyr, som kan hjælpe sommeren på vej. Men mere udstyr er selvfølgelig kun et plus for de fleste grill-entusiaster, som i forvejen nok har en svaghed for udstyr. Men derfor håber jeg stadig, at sommeren kan nå at komme ordentligt igang.