Er et skilt bare et skilt?

Når man kigger rundt i bybilledet, så ser man hurtigt at forretninger præsenterer sig på ret forskellig vis. Når man så kommer ind i handler i de forskellige butikker, så opdager man så, hvorvidt de har oversolgt eller undersolgt sig selv.

Nogen gange kan man faktisk blive positivt overrasket over, hvor god en forretning er, og hvor dårlige de er til at fremstille sig selv. Jeg har for nyligt opdaget nogle af vores lokale skiltefirmaer. Det er som om, at kunden altid får hvad de insisterer på, men nogen er tydeligvis bedre til at lede deres kunder i den rigtige retning. Det synes jeg er ret interessant. For der er mange måder til at få et godt resultat, men der er tydeligvis også mange måder, hvor man ender op med noget der ikke giver et super godt indtryk.

Så derfor vil jeg altid anbefale, at man tager et kig på, hvilken type arbejde din skiltemand har lavet i forvejen. Hvis du kan lide stilen, så kan du roligt bruge den samme leverandør.