Noget om hjemmesider..

Mange tror fejlagtigt, at det hårdeste arbejde med en hjemmeside, er processen omkring opbygningen af en ny hjemmeside. Men det må siges at være en forkert vurdering. Meget arbejde ligger i virkeligheden først efterfølgende, hvor man kan begynde at arbejde for alvor med sin hjemmeside.
Lanceringen af en hjemmeside bliver så at sige kun starten, på det rigtige arbejde. Jeg var for kort tid siden, til et oplæg vedrørende seo i Esbjerg. Her blev jeg meget klogere på, hvilke faktorer der spiller ind i forhold til at gøre sin hjemmeside synlig i søgemaskinerne.
Det var ret spændende. Men samtidig gik det også op for mig, hvor meget arbejde der faktisk skal gøres, hvis man vil have en hjemmeside som markerer sig helt i front.
Mange af tingene hænger naturligvis sammen med ting, som man helt naturligt vil bekymre sig om, hvis man i det hele taget arbejdet seriøst med sine ting. Men, jeg er ikke tvivl om, at der vil være meget at hente, for en del som ikke rigtig prioriterer de små ting også.

information-technologies-1242883