Gør det selv, eller gør andre?

Jeg har i mange år lavet forskellige typer af gør det selv arbejde. Alt fra istandsættelse af møbler, maling, huse, sommerhuse, drivhuse og meget andet. Så længe der bare er tale om projekter i eget hjem, så er de fleste ting faktisk til at arbejde med.

Hvis man derimod skulle begynde at arbejde med elementer, som i højere grad hører til i industrien, vil det nok være væsentligt mindre håndgribeligt. Forestil dig eksempelvis at man skal foretage fræsning af store emner. Her tænker jeg selvfølgelig virkelig store emner, på adskillige tons. Det er jo en opgave man aldrig selv ville kunne håndtere. Derfor må man have fat i en virksomhed, som har kapaciteten til at kunne foretage denne type opgave.

Det kræver selvfølgelig noget helt særlig maskinel, men også nogle medarbejdere og en indretning som muliggør at man kan arbejde med de helt store elementer. Så må vi andre amatører i stedet nøjes med at arbejde med de små projekter hos os selv.

 

1423012_40314347