Regntøj

I denne tid, regner det hele tiden.

Der findes nærmest ikke et tørt øjeblik. Derfor skal man selvfølgelig have fingrene i et ordentlig sæt regntøj. Det er simpelthen håbløst, at man skal leve med at være gennemblødt hver eneste gang man bevæger sig udendørs. Som allerede nævnt, er den åbenlyse løsning at købe et ordentlig sæt regntøj. Men der er så mange forskellige sæt regntøj på markedet, at man virkelig kan snakke om, at det er en regnskov at navigere igennem.

De har selvfølgelig forskellige pris og kvalitet. I dette tilfælde må man dog håbe, at pris og kvalitet hænger sammen. Man kan vel dårligt forestille sig et dårligere match, end der hvor man har købt et sæt regntøj, og så alligevel oplever at man er blevet gennemblødt når man tager det af igen.

Så min opfordring er derfor helt klar. Køb et ordentlig sæt regntøj, så får du ikke ødelagt hele dit efterår af idiotisk regn.

1415518_82488933